org buat fotopages... aku nak buat jugak~!! hoh!

By: Ariel Carlisle

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Monday, 11-Aug-2008 04:28 Email | Share | | Bookmark
Wedding Sara & Mior 090808

 
 
 
View all 24 photos...


Monday, 11-Aug-2008 02:14 Email | Share | | Bookmark
10 August 2008 - Bukit Tinggi

 
 
 
View all 25 photos...
The next day after birthday Sofea, Ayah n Ibu decide to makan angin n release tension as Ayah keep receiving phone calls from Shah Alam.

So , Acik Yong ley la view gambar2 nih eek..


Monday, 11-Aug-2008 01:34 Email | Share | | Bookmark
9 August 2008 Birthday Sofea Inara - 1

 
 
 
View all 7 photos...
Ayah and Ibu dah pening kepala memikirkan kat mana n camne nak celebrate birthday Sofea. Puas la plan nak buat itu ini.,..bak beli itu ini...End up terhasil la satu majlis yg simple but dlm suasana yg ceria.

Petang tu masa pengantin tgh bukak adiah...n seisi temu ramah, Ibu , Ayah , Sofea n Acu Tasya gi carrefour cari kek Sofea. Mujur la jumpe yg sesuai. Tak tau la Sofea suka ke tak..tp tgk dia heppy je. Itu pun pening kepala cashier tu nak dengar cakap Ibu ke Ayah.. Ayah nk butter cake ..Ibu x kesah asalkan ada katun2...Butter cake ayah x cantik. Akhirnye dah beberapa kali cashier tu kluar masuk kek, Ayah mengalah.Ikut ckp Ibu. Huhuhu..

And malam tu lepas Isya', Atuk Leman yg menjadi MC. Memeriahkan majlis dengan tagline "Lu Pikir La Sendiri". Memang kelakar gile. Atuk yg bacakan doa..but before makan2 n potong kek, Atuk n Pak Ngah bagi ucapan utk Sofea.

Anyway.. Happy Birthday Sofea Inara. Semoga dipanjangkan umur, murah rezeki, jadi anak yg solehah, disenangi semua orang, berjaya cemerlang dunia dan akhirat dan yang penting sihat selamanya. Amin.


Wednesday, 6-Apr-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark

 


Saturday, 4-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Raya Harehills Vol.2

huh?
 
 
View all 29 photos...
Mereka-mereka itu sungguh gemar menggunakan tempat yg sama utk majlis makan2 raya. Mereka juga sepakat utk mengadakan majlis mkn2 raya ramai2. Maka, apa lagi? serangggggggg...~~!!



[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net